The Discontented Inquisitor - Arabesque

Fixa en veranda

Nu kanske det är dags att fixa en veranda till stugan så att man kan sitta där och dricka kaffe på morgonen och läsa en bok på eftermiddagen. Å ja det finns så mycket härligt att göra på en veranda, det är något som alla borde få ha. Det är så ljuvligt att få sätta sig där i solen och njuta en stund, det är konstigt att det är så stor skillnad på att sitta på en veranda en att sitta inomhus. Ja det är så mycket underbarare att sitta ute i alla fall när det är fint väder ute.
För mig är det så i alla fall och det är nog många med mig som önskar sig en veranda att ha och njuta av det kan jag tänka mig.

Kolla med någon som kan

Ska man bygga något så är det bra om man kan kolla med någon som kan det den håller på med, så vill man ha en veranda så är det bra att kolla med en snickare så att det blir bra gjort och håller i längden. Det är det verkligen värt, ja det måste bli bra så att man får njuta av den som ma har tänkt och så att det inte blir skadligt för någon annan. Det är lätt att tänka att det fixar jag själv och att det är nog inga problem, men man ska vara lite försiktig så att man inte tar vatten över huvudet. Det är alltid bra att kolla med någon som kan och som kan göra det bra. 
Ja bra ska det vara och det ska hålla länge fram över. Det som är bra är att det finns många som jobbar som snickare så det borde inte vara något problem med att hitta någon som är duktig som kan göra jobbet bra så att det håller.