The Discontented Inquisitor - Arabesque

Kul med böcker

Det är så underbart med böcker tycker jag, det är något som jag verkligen tycker om att läsa. Ja och det är så underbart att man kan läsa om så många olika saker och man kan lära sig så mycket beroende på vad det är man läser. 
Ja att kunna komma in i en annan värld för en stund är något som är så underbart och som gör att man kan fly verkligheten lite grann och det kan man behöva göra emellanåt.

Bra att läsa lite olika saker

Ja det kan vara bra att prova på olika typer av böcker och olika grenar. Det gör en lite mer öppen och det ger mer, man lär sig mer och man kan komma in i fler världar.
Ja det är ju lite olika vad man tycker om att läsa beroende på vad man har för intressen och så vidare. Sen så kan man ju vara i en period där man pluggar och läser böcker av den anledningen. Man kanske har skaffat sig lite ledarskapsböcker som man sitter och läser för att man ska bli bra på det.
Sen kanske man har några pocket böcker som man läser när man är ledig och har lite mer fritid över. Ja det är ju lite olika beroende på vad man sak göra och i vilken del av livet som man är i. Ska man ha barn så är det ju naturligt att man läser på om graviditet och barn och när barnen väl har kommit så är det vanligt att man läser lite barnböcker för dom och så vidare. Men det är så underbart att det finns som ånga olika typer av böcker och att man har så mycket att välja på. Det är verkligen en skatt som är underbar och som man borde ta väl vara på när man ska läsa.